Vejledning til Dansk ytringsfrihed

På vegne af Karen Jespersen, Søren Pind og DF-United (Krarup, Langballe, Messerschmidt, Kjærsgård, med flere)

For at afgøre din ret til ytringsfrihed har vi som en hjælp til dig udformet nedenstående spørgeskema.

Er du dansk?

Hvis JA: Fortsæt til næste spørgsmål.
Hvis NEJ: Vælg en af følgende:
1. Jeg er svensker
Du kommer fra et land uden en fri debat. Er du tilmed kommissær i EU er du åbentlyst idiot. Du bør ikke ytre dig.
2. Jeg er tysker
Dit lands fortid har givet dig belastende viden, så du ved, hvad du snakker om. Du bør derfor ikke ytre dig i den danske debat. Vi kan i øvrigt ikke lide dig.
3. Jeg er fra Mellemøsten
Dine forældres kultur har per definition frataget dig retten til at bidrage til samfundet. Hvis du er muslim, går du ind for stening, uanset hvad du siger, og det vil vi ikke høre om. Ellers er du sikkert bare en damefrisør, som i følge en ligegyldig konvention har krav på et statsborgerskab. Som sagt: det vil vi ikke høre om, og du bør undlade at ytre dig.
4. Jeg kommer ikke fra nogen af ovenstående lande
Uanset hvor du kommer fra, ved du tydeligvis ikke noget om danske forhold – og ja, det gælder i særdeleshed også dig, der har været i Bruxelles i kortere eller længere tid. Erfaring med, hvordan man gør tingene andre steder, diskvalificerer dig uden videre, for Danmark kan jo ikke gå forrest, hvis vi bruger andres erfaringer. Du bør undlade at ytre dig.

Er du ekspert?

Hvis NEJ: Fortsæt til næste spørgsmål.
Hvis JA: Vælg en af følgende:
1. Jeg er ekspert og ved, hvad jeg taler om, men siger det på en måde, så alle kan forstå det, og så er jeg uenig med DF
Du er unødigt politiserende og direkte landsskadelig. Den dag vi beslutter, at menneskerettighederne ikke bør gælde i Danmark, vil du sikkert hævde, at vi kommer i selskab med Libyen, Syrien og Saudi-Arabien, hvilket er oplagt urimeligt. Du har jo heller ikke noget folkeligt mandat, fordi du har brugt dit liv på at få indsigt i emnet. Du bør undlade at ytre dig, senest efter vi har snakket med din rektor og institutleder.
2. Jeg er ekspert og støtter DF (men hedder ikke Bent Jensen, se nedenfor)
Fortsæt til Mål. Har du i øvrigt overvejet at oprette et forskningscenter, som vi kan støtte direkte på næste finanslov?
3. Jeg er ekspert og hedder Bent Jensen
Fortsæt til Mål. Men du har allerede fået dit forskningscenter, godt forsøgt 🙂
4. Jeg kan godt lide at kalde mig ekspert og er gift med en tidligere minister
Du hedder Ralf Pittelkow og har allerede din egen avis – yderligere tiltag unødvendige.

Er du enig med DF?

Hvis JA: Fortsæt til Mål.
Hvis NEJ: Vælg en af følgende:
1. Jeg stemmer til venstre for Venstre (inkluderer også Konservative og Liberal Alliance)
Du må være halal-hippi med din landsskadelige virksomhed, og du bør overveje, om du fortsat er interesseret i dit danske statsborgerskab. Vi ved endnu ikke hvordan, men vi arbejder på at få din gruppe nævnt i en lov om udvisning af kriminelle uden retssag. Du bør selvsagt ikke ytre dig i mellemtiden.
2. Jeg stemmer på Venstre
Godt forsøgt, men du kan ikke både stemme på Venstre og være uenig med DF – kontakt Birthe Rønn for nærmere oplysninger.
3. Jeg stemmer på DF
Hvad venter du på? Ryk direkte til mål – med mindre du er en kommunalpolitiker, som synes din virkelighed ikke passer med ledelsens udmeldinger. Du vil da snarest blive smidt ud af partiet, og du bør starte forfra på denne vejledning.

MÅL

Tillykke, der findes alt for få som dig!
Du bør snarest skrive et læserbrev eller give din mening tilkende på anden vis. Du bør inden offentliggørelse dog sikre, at dit bidrag enten virker stødende eller flittigt bruger ord som grænsekontrol, nationalstat, indvandrer, kriminel, udansk. Husk også at beklage dig over, hvor svært eliten gør det at komme til orde, hvis man ikke er politisk korrekt. Skulle Jyllands-Posten mod forventning nægte at bringe dit bidrag, vil vi være taknemmelige, om du kunne sende det til os. Vi planlægger en kampagne om den selv-censur, som elitens politiske korrekthed fører til.

Reklamer

Om Henrik Støvring

Politik, statistik og lidt om nettet
Dette indlæg blev udgivet i Politik og tagget , , . Bogmærk permalinket.

7 svar til Vejledning til Dansk ytringsfrihed

 1. Kåre Roager siger:

  Hehe!
  Du er ikke bange af dig, Henrik.
  Interessant kommentar til det brogede billede af “danskeren”
  Jeg ryster ofte på hovedet af den politiske dagsorden og det faktum at DF gang på gang går frem i meningsmålingerne, uanset hvad de siger.

 2. hstovring siger:

  En interessant krølle på historien er, at Facebook i løbet af i dag (24.6. 2011) har blokeret for links til denne historie. Godt jeg ikke bor Syrien, så nu kan jeg nøjes med at smile undrende over, at nogen kan tage anstød af ovenstående vejledning :-).

  Og så er det måske også tiden at deklarere, hvor uforstående jeg er over denne udvikling: Jeg har aldrig stemt til venstre for de Radikale, og så er det jeg betragter som en midterposition alligevel alt for stærk kost for nogen?! DF måske? eller skal vi længere ud?

 3. Acebone siger:

  Jeg har lige postet et link hertil på FB, så helt lukket af kan der ikke være. Skulle godt nok udfylde en CAPTCHA

  • Jeps, det lader til, at efter FB blev gjort opmærksom på, at det blot var satire (hvordan kan man være i tvivl om det?), har de fjernet blokeringen igen. Det er en af de store goder ved at bo i et frit land, men det er da godt nok også vigtigt at opretholde den tilstand – den er jo tydeligvis ikke en selvfølge.

 4. Christian Maymann siger:

  Hov hov
  Er du ikke forsker i Danmark? Og tillader du dig at sige DF i mod? Gad vide om der ryger nogle bevilliger fra jer i næste finansår…. Pas på ellers kommer de efter dig!

  • Det er præcis den slags bekymringer, jeg gerne vil tage i opløbet: Hvis først vi alle sidder og tænker i de baner, har vi mistet noget, der de sidste 100-150 år har været en grundpille og et fantastisk gode i lille Dannevang. Lad os håbe, det aldrig kommer dertil – men Marlene Wind sagen viser vel desværre, at vi er godt på vej.

 5. Pingback: Jeg anbefaler……….. | Bjerggaards WEBLOG

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google+ photo

Du kommenterer med din Google+ konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

w

Connecting to %s